Rezillik Diz Boyu



Akp Milletvekili Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül: “Bugün eğer Ege’de Rumlar devam etseydi ve Türkiye’nin pek çok yerinde Ermeniler devam etseydi, bugün acaba aynı milli devlet olabilir miydi?”.

Akp Milletvekili Abdülkadir Akgül:"Devletim ve milletime karşı gelenleri elbette vurmaktan hoşlanacağım. İnsan olanlar var, insanlık suçu işleyenler var. ‘Dur-vur’ yasasına göre, devlete karşı suç işleyenler varsa elbette vurulacaktır. Türkiye’de adalet herkese fazlasıyla uygulanıyor zaten".

Tayyip Erdoğan'ın "ya sev ya terket" polemiği.

Deniz Baykal'ın çarşaflı kadınlarla seçim propagandası yapması.

Yahu bu siyasilere ne oldu? Ak Parti değil miydi insanları dinine, ırkına göre hiçbir zaman ayırmayacağım diyen. Merkez'in, herkesin partisi olan. Bu işte bir terslik yok midur? Bizatihi Tayyip Erdoğan'ın sözü değil midir, "kürt sorununu çözmek için elimden geleni yapacağım". Şimdi partisinin vekilleri herkesi vurmakla nasıl tehdit edebiliyor? Nedeni belli, seçimlerin yaklaşması. Bir de tabii TSK ile Ak Parti yakınlaşması gün geçtikçe büyüyor. Türkiye’de TSK’yla yakınlaşmanın önemli bir unsur olmasını, “Cumhuriyet” sıfatını üzerine kalın harflerle bastığımız, demokratiğini iliştirdiğimiz ülkede çok normal buluyorum, yakınlaşsın bakalm. Yakınlaşsın da bu sefer de ucubelikler CHP’den geliyor. Şu alttaki rezalete bakın. Sakın yanlış anlaşılmasın “rezalet” çarşaflı kadınlar değil, Deniz Bayka’ın onca söyleminden sonra kendini böyle bir karede konumlandırması. Bu seçim telaşına daha neler göreceğiz, hadi bakalım?

çarşaf deniz baykal

0 yorum: